W środę, 25 stycznia 2023, Instytut Skrzynki zaprosił uczestników sesji Rady Powiatu Poznańskiego na degustację bigosu. Danie zostało przygotowane przez szefa kuchni Instytutu według staropolskiej receptury. Najwyższej jakości składniki otrzymano od członków Szlaku Kulinarnego „Smaki Powiatu Poznańskiego”, m.in. od Mleczarni w Buku, Zakładu Przetwórstwa Rolno-Spożywczego „WIÓREK”, Delikatesów Bartecki i Piekarni-Cukierni Natura.
Ta strona korzysta z plików cookie, abyśmy mogli zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o plikach cookie są przechowywane w Twojej przeglądarce i wykonują takie funkcje, jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje strony internetowej są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.