Ta strona korzysta z plików cookie, abyśmy mogli zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o plikach cookie są przechowywane w Twojej przeglądarce i wykonują takie funkcje, jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje strony internetowej są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Do VIII edycji wpłynęły 22 zgłoszenia, z których Komisja Selekcyjna w składzie: Joanna Ochniak, Dominik Brodziak oraz Tomasz Purol wybrała regulaminowych 9 zawodników zakwalifikowanych do finału konkursu.
O nominację do Kulinarnego Pucharu Polski 2023 walczyć będą:
1. Oliwier Kowalczyk, Silver Catering, Łódź
2. Sylwester Owczarek, Pałac Tłokinia, Tłokinia
3. Paweł Wiatrowski, Marina Gaj, Konin
4. Mikołaj Kruszona, Restauracja TU, Poznań
5. Bartosz Rosa, Restauracja Liberte 33, Poznań
6. Bartosz Muzalewski, Stara Osada, Wiórek
7. Adam Lelewer, Ostoja Chobienice
8. Sergiej Kurmyszew, Garden City, Poznań
9. Marek Filmowski, Club Restauracja Panorama, Rzeszów
Zawodniczka rezerwowa:
1. Wiktoria Długosz, Hotel Felix, Warszawa
Szczegóły dotyczące wydarzenia na www.konkursykulinarne.pl.