Przejdź do głównej treści

Smaki powiatu poznańskiego w „Przystanku Slow Food”

Informacje
element dekoracyjny
element dekoracyjny
Już w najbliższą niedzielę, 20 listopada, w programie „Przystanek Slow Food”, szef kuchni Kajetan Świokła, współpracujący z Instytutem Skrzynki, zaprezentuje niecodzienny sposób przyrządzenia białej kiełbasy od WIEJSKI STÓŁ – dr Maryniak.
Jednym ze składników dania będzie również piwo od Browar Szreniawa – członka Szlaku Kulinarnego Smaki Powiatu Poznańskiego.
Gotowanie odbędzie się w scenerii Muzeum Narodowego Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie.
Emisja odcinka „Tradycyjne kiełbasy” 20 listopada o 12:20 w TVP HD.

  • Autor: Administrator Strony
  • Opublikowano: 18.11.2022, 10:16
  • Ostatnia edycja: 18.11.2022, 10:16
element dekoracyjny
element dekoracyjny