Ta strona korzysta z plików cookie, abyśmy mogli zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o plikach cookie są przechowywane w Twojej przeglądarce i wykonują takie funkcje, jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje strony internetowej są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Aktualności
Polskie wódki i okowity ziemniaczane – konkurs
Ocenie poddane zostaną trunki zgłoszone przez producentów z Polski.
Konkurs na najlepszą kiełbasę
Do 19 sierpnia br. przyjmowane są zgłoszenia w konkursie „Smak Kiełbasy 2022”.
Odwiedziny rodziny Ifflandów w Dworze w Skrzynkach
W dniach 7-8 lipca br. Instytut Skrzynki odwiedzili potomkowie gospodarzy Ifflandsheim.
Najlepszy smak Powiatu Poznańskiego – smak sera 2022
Już 10 lipca sery będą obiektem badań kapituły konkursowej cyklicznego wydarzenia organizowanego przez Instytut Skrzynki.
Instytut Skrzynki rozpoczyna swą działalność
Instytut Dokumentacji, Rozwoju i Promocji Dziedzictwa Kulturowego i Kulinarnego Powiatu Poznańskiego” z siedzibą w Skrzynkach.